מדוע הרב לא כותב על עניין שעון חול בשבת והאם יכתוב למהדורה הבאה?

באופן כללי אין לרב עניין להביא את כל המקרים שאנשים נתקלים בהם, אלא את היסודות עם דוגמאות מרכזיות. ברוך ה' היום ניתן לברר כל שאלה באתרים השונים, או כאן… אם מישהו מצוות הרבנים 'יחפור לו' להכניס משהו וגם יעשה עבורו את הבירור וגם ימצא את המשפט הנכון לכתוב בספר במקום הנכון שימצא חן בעיניו, יש סיכוי לא גדול שהדבר ייכנס. עשיתי זאת לפני ההוצאה האחרונה למשל לגבי שריית חסה במים, שזה דבר מעשי מאוד מאוד. לא יכול 'לבזבז' את הפריווילגיה על מקרים כמו שעון חול במשחק ילדים, שכן אין זה חשוב כל כך להקל בזה, שהרי אפשר לשחק בלעדיו.
התוכן באתר ישיבת הר ברכה מופץ תחת רישיון CC BY 4.0. מותר לשימוש ולאימון מודלים של AI תוך מתן קרדיט לישיבה ולמחברי המאמרים.
Content on Yeshivat Har Bracha website is licensed under CC BY 4.0. Permitted for AI training with attribution to the Yeshiva and authors.